Algemene privacy voorwaarden

1. Introductie

Dit privacybeleid is bedoeld om u in te lichten omtrent de gegevens die we verzamelen, waarom we ze verzamelen, of de gegevens worden gedeeld met derden, over welke rechten u beschikt en hoe u uw rechten kan uitoefenen.

2. Wie zijn wij?

De Vos is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens, met maatschappelijke zetel gevestigd te Bankstraat(Hom) 13 Mechelen, met KBO nummer: BE 0701.968.016.

U kan ons contacteren via volgende algemene coördinaten:

Tel: +32 477 97 31 58

Mail: chocolatierdevos@gmail.com

3. Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

Voornaam, naam, e-mail, telefoon

Deze gegevens vragen wij uit noodzaak om indien nodig terug contact met u op te nemen. 

IP-Adres

Dit wordt gebruikt om uw locatie (land) te bepalen en zo een marketing analyse te kunnen uitvoeren .

Wij identificeren u niet op basis van IP-adres.

4. Worden uw persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uw persoonsgegevens worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden met commerciële bedoelingen.

De enige wijzen waarop uw persoonsgegevens aan derden doorgegeven kunnen worden, zijn:

– Er is sprake van een wettelijke verplichting voor ons tot doorgifte van de persoonsgegevens zoals bv. in het kader van (het voorkomen van) fraude en misbruiken;

– Wij doen beroep op derden om een deel van de overeenkomst met u uit te kunnen voeren, in welk geval wij ervoor zorgen dat deze derden dit privacy beleid ook naleven.

5. Welke rechten heeft u?

U heeft verschillende rechten, die u kan uitoefenen door contact met ons op te nemen via de hogerstaande contactgegevens.

– Inzage van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben en die door ons verwerkt worden, desgevallend het laten verbeteren van onjuiste/onvolledige persoonsgegevens of het laten verwijderen van persoonsgegevens, alsook – in bepaalde gevallen – het laten beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens of het zich verzetten ertegen.

– De overdracht van uw persoonsgegevens ofwel via het u verstrekken ervan in een leesbare vorm, dan wel de rechtstreekse overzending ervan door ons aan de door u aangeduide derde dienstverlener.

– Het u verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden.

– Het intrekken van een eerder gegeven toestemming tot verwerking van persoonsgegevens.

– Het indienen van een klacht bij de toezichthoudende overheid, indien u niet tevreden bent over de behandeling van uw vraag of klacht door ons, via volgende gegevens:

Gegevensbeschermingsautoriteit

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00

commission@privacycommission.be

6. Hoe kan u uw rechten uitoefenen?

Voor al uw vragen of klachten omtrent het verwerken van persoonsgegevens, gelieve deze steeds enkel en alleen per e-mail te communiceren naar het e-mailadres chocolatierdevos@gmail.com.

Uw vraag zal steeds binnen de wettelijke termijn van 30 kalenderdagen behandeld worden.